.pdf%20(Presentatie).jpg)
About the event
Wat ooit alleen toegankelijk was voor pers en crew, is dit jaar voor het eerst open voor alle Lowlanders: een echt restaurant, midden op het terrein van Lowlands. In samenwerking met Lowlands opent BAUT de deuren van LLowdega del BAUT in The Barn. Een unieke pop-up waar je drie dagen lang kunt aanschuiven voor lunch of diner met bediening, wijn op tafel en gerechten die net even verder gaan dan de gemiddelde festivalhap.
BAUT begon ooit als rondreizend restaurant, met tijdelijke locaties verspreid door heel Amsterdam. Altijd net even anders, en altijd op plekken waar je het niet verwacht. Juist daarom voelt Lowlands als een logische volgende halte. Een plek vol beleving, creativiteit en energie.
BAUT-chef en eigenaar Michiel van der Eerde brengt speciaal voor dit weekend een selectie van Spaanse gerechten naar Biddinghuizen. Denk aan oesters, ceviche, jamón ibérico, groene gazpacho en gegrilde pulpo. Gerechten vanuit zijn thuisbasis op Ibiza, waar hij woont. De Spaanse keuken is dus niet zomaar gekozen. Michiel weet als geen ander hoe je levendigheid, eenvoud en samen eten laat samensmelten tot een ervaring die klopt. Precies waar zowel BAUT als Lowlands voor staan.
En dat brengen we nu samen in The Barn, dat drie dagen lang aanvoelt als onze nieuwe thuisbasis. Geen foodtruck, geen bakje op schoot, maar een tafel, een stoel en echte service. Midden op Lowlands, maar toch helemaal even eruit.
Let op: het aantal tafels is beperkt en reserveringen gaan hard.
Bekijk hier het volledige menu
Reserveer nu je plek bij LLowdega del BAUT en dineer midden op Lowlands.