
Ticketprijs
65
Van de Alpentoppen naar Amsterdam: Rosset Terroir bij BAUT.
Proef zeldzame bergwijnen, verhalen en een 4-gangen menu dat je meevoert naar de Valle d’Aosta.
Over het evenement
Martina Viérin van Rosset Terroir reist speciaal vanuit de adembenemende Valle d’Aosta af om haar verhaal te delen. Een lekker avondje waarin de gerechten van BAUT en bergwijn samenkomen. Tussen de Alpentoppen, op steile hellingen en op grote hoogte, maakt Rosset verfijnde wijnen van zowel internationale klassiekers als zeldzame inheemse druivenrassen. Het resultaat: pure, elegante bergwijnen met spanning, frisheid en karakter.
Wij serveren hierbij een 4-gangen menu, zorgvuldig afgestemd op 4 bijpassende proefglazen wijn. Verwacht een culinaire avond vol bijzondere smaken, persoonlijke verhalen en het gevoel even meegevoerd te worden naar de Alpen.
Kun je nu niet?
Geeft niks! Dit is wat er aankomt.